Ξενοδοχεία

Σιφώνια Φρεάτια

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΑΠΟΣΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΙΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΑΤΙΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μια από τις πιο δυσάρεστες οσμές που ενδεχομένως κληθείτε να αντιμετωπίσετε στα δωμάτια του ξενοδοχείου σας είναι αυτή που αναδύεται από το σιφόνι.

Πολλές φορές παρουσιάζεται ξαφνικά, δημιουργώντας αποπνιχτική ατμόσφαιρα για τους πελάτες σας.

Η μέχρι τώρα αντιμετώπιση ήταν να αφήσουμε τη βρύση να τρέξει για ώρα και μέτα να ρίξουμε αρωματικά με αποτέλεσμα να προσπαθούμε να καλύψουμε τη δυσοσμία χωρίς όμως να την εξαφανίσουμε.

Η σύγχρονη λύση της ecoplus για την αντιμετώπιση της δυσοσμίας στα δωμάτια των ξενοδοχείων είναι η χρήση των ταμπλετών Fizzy Tabs.

Οι ταμπλέτες περιέχουν φυσικούς μικροοργανισμούς που εξουδετερώνουν την δυσοσμία στη πηγή της γρήγορα και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η χρήση τους είναι απόλυτα ασφαλής για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τις σωληνώσεις του ξενοδοχείου σας. Απλά ρίξτε μία ταμπλέτα σε ένα κουβά με κρύο νερό και αδειάστε το διάλυμα σε κουζίνα, νιπτήρα, μπάνιο και λεκάνη.

Τα αποτελέσματα της χρήσης φαίνονται άμεσα με την εξαφάνιση της δυσοσμίας αλλά η δράση δεν σταματάει εκεί. Οι φυσικοί μικροοργανισμοί συνεχίζουν να δουλεύουν και σύντομα θα καθαρίσουν όλα τα τοιχώματα του σωλήνα από λίπη, λάδια και οργανικά στερεά.

Μία ταμπλέτα το μήνα σε κάθε δωμάτιο και ξεχάστε για πάντα ΟΣΜΕΣ και ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ.

Το προϊόν έχει έγκριση από το Γεν. Χημείο του Κράτους και δεν έχει καμία επίπτωση στην υγεία και το περιβάλλον.