Απεντόμωση

Η απεντόμωση εφαρμόζεται ανάλογα με το είδος του εντόμου και τον χώρο όπου πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Επιλέγουμε μία από τις παρακάτω μεθόδους απεντόμωσης ή τον κατάλληλο συνδυασμό τους:

ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΣΗΜΕΙΩΝ

Η απεντόμωση εφαρμόζεται με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης 2 Atm.

Μέσα σε κτίρια ψεκάζουμε στις γωνίες (σημείο σύνδεσης τοίχων και εδάφους), στις ανωμαλίες (σχισμές) των επιφανειών, πίσω ή κάτω από συσκευές ή εξοπλισμούς και όπου αλλού κρίνουμε απαραίτητο.

Με την μέθοδο αυτή, επιτυγχάνουμε ακρίβεια στα σημεία (για την οχύρωση των «κρίσιμων» σημείων συγκέντρωσης των εντόμων.

Στους εξωτερικούς χώρους, και για την αποφυγή εισβολής των εντόμων, ψεκάζουμε τα σημεία εισόδου και τα σημεία όπου συνήθως επιλέγουν για να πολλαπλασιαστούν.

Με την μέθοδο αυτή αντιμετωπίζουμε επιτυχώς, όλα τα μεγάλα έντομα (κατασαρίδες καφέ και μαύρες, σκορπιούς, κλπ) και μικρότερα έντομα (μικρές καφέ κατσαρίδες, κορέους, τσιμπούρια, ψαράκια, γεωργικά έντομα σε οριζόντιες αποθήκες, κλπ).

Γενικά η μέθοδος είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την πρόληψη.

Απεντόμωση Θεσσαλονίκη

Η απεντόμωση εφαρμόζεται με ψεκαστήρες υψηλής πίεσης 5 Atm.

Εφαρμόζεται κυρίως σε μεγάλους βιομηχανικούς χώρους και υπαίθριους χώρους όπου η προς απεντόμωση επιφάνεια είναι πολύ μεγάλη. Επίσης εφαρμόζεται σε δέντρα και κήπους.
Δίνεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή του βιοκτόνου σκευάσματος ώστε να να εξοντώσουμε επιλεκτικά το έντομο που μας ενδιαφέρει και να μην βλάψουμε τα ωφέλιμα έντομα.

Γενικά η μέθοδος εφαρμόζεται για πρόληψη και καταπολέμηση.

Απεντόμωση κατσαρίδας Θεσσαλονίκη

ΕΦΑΡΜΟΓΗ GEL

Είναι μέθοδος για την καταπολέμηση της Blatella germanica (ξανθιά κατσαρίδα) και μυρμηγκιών όπου χρησιμοποιείται η εφαρμογή τροφοελκυστικού δολώματος (Gel).

Με την εφαρμογή του Gel δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

Δείτε περισσότερα

ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΟΓΚΟΥ ή ΧΩΡΟΥ

Εφαρμόζεται με ειδικούς υγρούς (ψυχρούς) εκνεφωτές.
Το αποτέλεσμα της εφαρμογής μας είναι η διάχυση του εντομοκτόνου, σε σταγόνες μεγέθους 20 έως 80 μικρόν.

Το μικρό μέγεθος τις σταγόνας σε συνδυασμό με τον τρόπο εφαρμογής έχει σαν αποτέλεσμα την εναπόθεση της εντομοκτόνου ουσίας όχι μόνο στις επιφάνειες αλλά και σε σχισμές ή λεπτομέρειες της κάθε επιφανείας, πίσω από κατασκευές που σχεδόν αγγίζουν τους τοίχους, και γενικά όπου μπορούν να φωλιάσουν.

Το εντομοκτόνο υπάρχει παντού, και από όποιο σημείο του χώρου και αν περάσει έρπων έντομο ή επικαθίσει ιπτάμενο, θανατώνεται.

Απεντόμωση κουνούπια Θεσσαλονίκη

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά γιατί δεν χρειάζεται να περιμένουμε το πέρασμα του εντόμου από την ψεκασμένη επιφάνεια αλλά το βρίσκουμε εμείς στην φωλιά του ή στην κρυψώνα του.

Με την μέθοδο αυτή αντιμετωπίζουμε επιτυχώς, όλα τα έντομα (περιλαμβανομένων μικρής καφέ και καφέ-μαύρης κατασαρίδας, του σκώρου, των εντόμων των αποθηκευμένων γεωργικών προιόντων κ.λ.π.)

Γενικά η μέθοδος είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την άμεση καταπολέμηση, όλων των εντόμων υγειονομικής σημασίας.

Απεντόμωση Θεσσαλονίκη

ΘΕΡΜΗ ΕΚΝΕΦΩΣΗ ή ΘΕΡΜΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΟΓΚΟΥ ή ΧΩΡΟΥ

Εφαρμόζεται με ειδικούς θερμούς εκνεφωτές.

Το αποτέλεσμα της εφαρμογής μας είναι η διάχυση του εντομοκτόνου, σε μορφή καπνού και σε σταγόνες μεγέθους 10 έως 100 μικρόν. Το μικρό μέγεθος τις σταγόνας σε συνδυασμό με τον τρόπο εφαρμογής έχει σαν αποτέλεσμα την εναπόθεση της εντομοκτόνου ουσίας όχι μόνο στις επιφάνειες αλλά και σε σχισμές ή λεπτομέρειες της κάθε επιφανείας, πίσω από κατασκευές που σχεδόν αγγίζουν τους τοίχους, και γενικά όπου μπορούν να φωλιάσουν.

Με την μέθοδο αυτή αντιμετωπίζουμε επιτυχώς, όλα τα έντομα των αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων.
Γενικά η μέθοδος είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την καταπολέμηση όλων των εντόμων οικονομικής σημασίας.

ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΥΠΕΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ

Εφαρμόζεται με ειδικούς ψυχρούς εκνεφωτές.

Το αποτέλεσμα της εφαρμογής μας είναι η διάχυση του εντομοκτόνου, σε σταγόνες μεγέθους 20 έως 80 μικρόν, σε όσο το δυνατό περισσότερες επιφάνειες.

Με την μέθοδο αυτή αντιμετωπίζουμε επιτυχώς, τα έντομα υγειονομικής σημασίας (κουνούπια, μύγες) στην ύπαιθρο (έλη, ρέμματα, χωματερές) και κυρίως στους τόπους όπου έχουν επιλέξει για την αναπαραγωγή τους.


Η μέθοδος αυτή είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την καταπολέμηση, των εντόμων υγειονομικής σημασίας.

Απεντόμωση Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιούμε απεντομώσεις σε σπίτια, πολυκατοικίες, γραφεία, χώρους εστίασης και βιομηχανίες τροφίμων στην Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές με συνέπεια και υπευθυνότητα.
Προσιτές τιμές με την εγγύηση της Ecoplus!