Απεντόμωση Θεσσαλονίκη
Απεντόμωση ψυχρή εκνέφωση Θεσσαλονίκη

Ψυχρή Εκνέφωση

Εφαρμόζεται με ειδικούς υγρούς (ψυχρούς) εκνεφωτές.Το αποτέλεσμα της εφαρμογής μας είναι η διάχυση του εντομοκτόνου, σε σταγόνες μεγέθους 20 έως 80 μικρόν, σε όλες τις επιφάνειες και τις λεπτομέρειές τους. (και όχι μόνον στις γωνίες).

Το μικρό μέγεθος τις σταγόνας σε συνδυασμό με τον τρόπο εφαρμογής έχει σαν αποτέλεσμα την εναπόθεση της εντομοκτόνου ουσίας όχι μόνο στις επιφάνειες αλλά και σε σχισμές ή λεπτομέρειες της κάθε επιφανείας, πίσω από κατασκευές που σχεδόν αγγίζουν τους τοίχους, και γενικά όπου μπορούν να φωλιάσουν.

Το εντομοκτόνο υπάρχει παντού, και από όποιο σημείο του χώρου και αν περάσει έρπων έντομο ή επικαθίσει ιπτάμενο, θανατώνεται. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά γιατί δεν χρειάζεται να περιμένουμε το πέρασμα του εντόμου από την ψεκασμένη επιφάνεια αλλά το βρίσκουμε εμείς στην φωλιά του ή στην κρυψώνα του.

Με την μέθοδο αυτή αντιμετωπίζουμε επιτυχώς, όλα τα έντομα (περιλαμβανομένων μικρής καφέ και καφέ-μαύρης κατασαρίδας, του σκώρου, των εντόμων των αποθηκευμένων γεωργικών προιόντων κ.λ.π.)

Γενικά η μέθοδος είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την καταπολέμηση, όλων των εντόμων υγειονομικής σημασίας.