Απολύμανση

Απολύμανση Θεσσαλονίκη

Η απολύμανση είναι η διαδικασία κατά την οποία καταστρέφονται, απομακρύνονται ή αδρανοποιούνται όλοι οι επιβλαβείς παθογόνοι μικροοργανισμοί (ιοί, βακτήρια και μύκητες), από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα με την χρήση φυσικών, χημικών ή άλλων μέσων, ώστε να διακοπεί η αλυσίδα μετάδοσης τους και να σταματήσουν να απειλούν την υγεία του ανθρώπου.

Η απολύμανση εφαρμόζεται με ειδικούς υγρούς (ψυχρούς) εκνεφωτές.
Το αποτέλεσμα της εφαρμογής μας είναι η διάχυση του απολυμαντικού, σε σταγόνες μεγέθους 20 έως 80 μικρόν.

Το μικρό μέγεθος τις σταγόνας σε συνδυασμό με τον τρόπο εφαρμογής έχει σαν αποτέλεσμα την εναπόθεση της απολυμαντικής ουσίας όχι μόνο στις επιφάνειες αλλά και σε σχισμές ή λεπτομέρειες της κάθε επιφανείας, πίσω από κατασκευές που σχεδόν αγγίζουν τους τοίχους. Το απολυμαντικό υπάρχει παντού, και σε όποιο σημείο του χώρου και υπάρχουν μικρόβια θανατώνονται.

Με την μέθοδο απολύμανσης αυτή αντιμετωπίζουμε επιτυχώς, όλα τα μικρόβια.

Απολύμανση Θεσσαλονίκη
Αποτελεσματική Απολύμανση Θεσσαλονίκη

Όλα τα απολυμαντικά σκευάσματα δεν έχουν υπολειμματική διάρκεια. Αυτό σημαίνει ότι σκοτώνουν όλα τα μικρόβια κατά την ώρα της εφαρμογής αλλά αφού εξατμιστεί το σκεύασμα δεν έχει καμία δράση. Αυτό απαιτεί την συχνή εφαρμογή τους για την διατήρηση της καλής υγιεινής ενός χώρου.

Ο χώρος πρέπει να είναι άδειος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί 3 ώρες μετά το πέρας της εφαρμογής.

Όλα τα απολυμαντικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ είναι άοσμα, ακίνδυνα, δεν αφήνουν ίχνη στις επιφάνειες και συνοδεύονται από τις αντίστοιχες άδειες και τα δελτία δεδομένων ασφαλείας (MSDS).

Επιλέξτε την Ecoplus, ώστε ένας εξειδικευμένος γεωπόνος να γίνει σύμβουλος-συνεργάτης σας και να αναλάβει την πρόληψη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων δημόσιας υγείας που σας απασχολούν, με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Πραγματοποιούμε απολυμάνσεις σε σπίτια, πολυκατοικίες, εταιρείες, χώρους εστίασης και βιομηχανίες τροφίμων στην Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Απολύμανση Εγκεκριμένη ΕΟΦ Θεσσαλονίκη