Απωθήσεις Πτηνών

Ελεγχος παρασίτων

Για την απώθηση των πτηνών(περιστέρια, γλάροι, σπουργίτια κ.α.) χρησιμοποιούμε σύγχρονα απωθητικά που δεν βλάπτουν τα πουλιά.

 

Εφαρμόζοντας μόνο πρωτοποριακά και ακίνδυνα για τον άνθρωπο προϊόντα μπορούμε με μία εφαρμογή να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα, απωθώντας τα πτηνά από ένα χώρο.

Οπτικό Απωθητικό Πτηνών σε μορφή gel

Apothisi-Ptinon-1

ΑΠΩΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΗΝΑ
Περιστέρια, σπουργίτια, ψαρόνια, γλάρους, καρακάξες, κοράκια, κουρούνες, κίσσες, κοτσίφια, κ.λ.π.

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ – ΑΣΦΑΛΕΣ
Τα δραστικά του συστατικά – μία ειδική σύνθεση εδωδίμων φυσικών ελαίων – δεν επηρεάζουν και δεν βλάπτουν τα πτηνά, τους ανθρώπους και τα υλικά των κτηρίων. Aπωθεί τα πτηνά λόγω της ψευδαίσθησης ύπαρξης φωτιάς που τους δημιουργεί στο χώρο όπου τοποθετείται. Τα πτηνά έχουν την ικανότητα να βλέπουν την υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία είναι αόρατος για το ανθρώπιμο μάτι.
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ
Δεν επηρεάζεται από δύσκολες καιρικές και κλιματικές συνθήκες όπως μεγάλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και δυνατό άνεμο, βροχή και χιόνι. Παραμένει σταθερό και αποτελεσματικό για μακρύ χρονικό διάστημα. Η απωθητική ικανότητα του διαρκεί πλέον των δύο ετών!!!
ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
Χρησιμοποιείται παντού, όπως:
Αστικές, βιομηχανικές και αγροτικές περιοχές, εντός και εκτός των κτηρίων, φωτεινές επιγραφές, κολώνες φωτισμού, ομπρέλες σκίασης, αγάλματα, μνημεία, κήπους, οπορώνες, αμπελώνες, κ.λ.π είναι μερικοί από τους χώρους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και επιτυχία. όπου τα πουλιά αποτελούν πρόβλημα και δημιουργούν κινδύνους.

Απώθηση πτηνών Θεσσαλονίκη
Απώθηση πτηνών Θεσσαλονίκη

Μεταλλικές ανοξείδωτες ακίδες

Ακίδες απώθησης περιστεριών από ανοξείδωτες ακίδες και βάση από ανθεκτικό πλαστικό. Κατάλληλες για τοποθέτηση σε μπαλκόνια, περβάζια, οροφές, ταμπέλες καταστημάτων κλπ.