Απεντόμωση Θεσσαλονίκη
Καταπολέμηση κατσαρίδας και άλλων βλαβερών εντόμων
7 Νοεμβρίου 2022
Εμφάνιση Όλων

Απολύμανση χώρου και προστασία από τους ιούς

Απολύμανση Θεσσαλονίκη

Απολύμανση Θεσσαλονίκη

Η απολύμανση είναι η διαδικασία κατά την οποία καταστρέφονται, απομακρύνονται ή αδρανοποιούνται όλοι οι επιβλαβείς παθογόνοι μικροοργανισμοί (ιοί, βακτήρια και μύκητες), από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα με την χρήση φυσικών, χημικών ή άλλων μέσων, ώστε να διακοπεί η αλυσίδα μετάδοσης τους και να σταματήσουν να απειλούν την υγεία του ανθρώπου.

Ένα από τα σημαντικότερα μέτρα αντιμετώπισης του κινδύνου μόλυνσης είναι η υγεινή των επιφανειών, καθώς οι μικροοργανισμοί στην επιφάνεια υλικών και προιόντων μπορούν να επιβιώσουν για αρκετούς μήνες.

Στόχος της απολύμανσης είναι η μείωση του μικροβιακού φορτίου ενός χώρου, μιας επιφάνειας, ενός αντικειμένου σε αποδεκτά επίπεδα. Με την Απολύμανση επιτυγχάνουμε δραστική μείωση των νοσογόνων ή παθογόνων μικροοργανισμών (ιοί, βακτήρια, μικρόβια, μύκητες, κ.α.) οι οποίοι μολύνουν επιφάνειες και εξοπλισμό και απειλούν την υγεία του ανθρώπου.

Απολύμανση Θεσσαλονίκη
Απολύμανση COVID19 Θεσσαλονίκη

Οι ιογενείς λοιμώξεις αποτελούν τη πλειονότητα των λοιμώξεων που μπορεί να προσβάλλουν τον άνθρωπο. Ταυτοχρόνως είναι οι πιο εύκολα μεταδιδόμενες λοιμώξεις. Ειδικά τα τελευταία χρόνια υπάρχει και ο κίνδυνος μετάδοσης του Κορονοϊού (COVID-19), σε μέρη που υπάρχει μεγάλος συνωστισμός όπως τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και σε μέρη όπου ενέχει ο κίνδυνος παρουσίας μολυσματικών ιών, όπως τα νοσοκομεία. Για αυτό το λόγο υπάρχει η ανάγκη εξειδικευμένοι επιστήμονες με τα κατάλληλα εργαλεία να μειώσουν δραστικά αυτόν τον κίνδυνο.

Στην Ecoplus η απολύμανση εφαρμόζεται με ειδικούς υγρούς ( ψυχρούς ) εκνεφωτές ώστε να διαχυθεί το απολυμαντικό αποτελεσματικά, σε όλες τις επιφάνειες, ακόμα και σε σχισμές ή λεπτομέρειες. Τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται, είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ., άοσμα, ακίνδυνα, δεν αφήνουν σημάδια στις επιφάνειες και συνοδεύονται από τις αντίστοιχες άδειες και τα δελτία δεδομένων ασφάλειας.

Η Ecoplus προσφέρει πλέον λύσεις αποτελεσματικές, καινοτόμες και μακροχρόνιες για υγειονομική προστασία έναντι του Sars-CoV2 (COVID-19), εκτός από ιούς, βακτήρια, μικρόβια, μύκητες, κ.α. . Ειδικά σε χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός όπως τα σχολεία, ξενοδοχεία, ή σε χώρους όπου πρέπει να διατηρείται ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής και μείωση κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, όπως στα νοσοκομεία.

Απολύμανση Θεσσαλονίκη
Πιστοποίηση Απολύμανσης Θεσσαλονίκη
Απολύμανση Θεσσαλονίκη

Η Ηλεκτροστατική Απολύμανση, δηλαδή η διαδικασία ψεκασμού ομίχλης που φορτίζει ηλεκτροστατικά τις επιφάνειες, την καθιστά ιδανική λύση για περιοχές που καλύπτονται από μικρόβια και ρύπους. Η απολύμανση με τα υψηλής απόδοσης Sprayers ™ της Electro Defense της Ecoplus παρέχει διαρκή απολυμαντική δράση (έως και 60 ημέρες) και υγειονομική προστασία έναντι του COVID-19 και υπολοίπων ιών, βακτηρίων, μυκήτων και ζυμών, που μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για τον άνθρωπο, σε αντίθεση με τη συμβατική απολύμανση που διαρκεί έως 30 λεπτά έπειτα από τον ψεκασμό.

Επιπρόσθετα, η Ecoplus παρακολουθώντας τις εξελίξεις, με τη χρήση του σύγχρονου προϊόντος BIOPROTECT, επιτυγχάνει την υγειονομική προστασία καθώς αντιμετωπίζει με επιτυχία τα μικροσωματίδια που είναι επιβλαβή για την υγεία του ανθρώπου (COVID-19, άλλοι ιοί, μύκητες, βακτήρια, ζύμες), για διάστημα έως και 60 μέρες, στο χώρο σας στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές.

Οι λύσεις που προσφέρονται από την Ecoplus παρέχουν προστασία και πρόληψη, με ελαχιστοποίηση χρήσης χημικών και βιοκτόνων και με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Η απολύμανση από την Ecoplus πραγματοποιείται σε κάθε είδους χώρο (βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αποθήκες, γραφεία, καταστήματα, χώρους μαζικής εστίασης, μέσα μαζικής μεταφοράς, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κατοικίες κ.λπ.), στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές, με σκοπό την διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και την μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Επιλέξτε την Ecoplus, ώστε ένας εξειδικευμένος γεωπόνος να γίνει σύμβουλος-συνεργάτης σας και να αναλάβει την πρόληψη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων δημόσιας υγείας που σας απασχολούν, με υπευθυνότητα και συνέπεια.

espa_banner_sakarellos
FB